Hamarosan bővítjük az oldalt további részletekkel. Feltöltés alatt.

A Frekvencia Mozgás Stúdió már 2010 óta fogadja szeretettel a mozogni vágyó – rekreációs és hobbisportoló- vendégeit, Szentendrén.

Egyéni, személyre szabott mozgás programokat adunk, mindig az állapotnak és a kitűzött céloknak megfelelően. Ez lehet rekreációs mozgás, teljesítmény jellegű – sportág specifikus háttéredzés-, vagy sérülés utáni rehabilitáció, mindig segítünk elérni a kitűzött fittségi célokat.

Táplálkozási program összeállítással is foglalkozunk. Akár fogyás, akár étel intolerancia, vagy teljesítménynövelés a cél, személyre szabott étkezési programot adunk.

Szolgáltatásunk egyedisége a PLB COACHING, amely egy komplex szolgáltatás. Magában foglalja a performance (teljesítmény növelő) típusú fitness-t és life-coachingot ad.

Azoknak az embereknek ajánljuk, akik fejlődni szeretnének az életük más területén is: – énhatékonyság növelés – monotonitás tűrőképesség növelés – önbizalom, önbecsülés növelés – teljesítmény fokozás – alkalmazkodási képesség fejlesztése – életdinamizmus fokozása – kihívásokkal való szembenézés.

A kiegészítő eszközeink (2db Power Plate) orvostechnikai eszközök, amelyeket az élsportban is használnak. Ezek, megfelelő módon alkalmazva, növelik az edzés hatékonyságát és gyorsítják a regenerációt. Azonban a lényeg az egyedi program összeállításban rejlik! Minden szolgáltatásunkat az egészség és a sportban való fejlődés köré építjük.

Csapatunk

Pacskó László

PLB COACH: a sporttudományok diplomás, master fokozatú tanára.

Egyetemi végzettség: Közgazdász – Testnevelő és Földrajz Tanár

Versenysportban eltöltött 22 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik (3 év NBI, 13 év NBII, 6 év röplabda edző – PEAC).

Kiterjedt szakmai tudás: anatómia, élettan, biomechanika, edzéselmélet, sportedző, pedagógia, oktatás.

12 év egyetemi oktatói tapasztalat:

 • Sport: röplabda, sí, evezés
 • Gazdasági terület: marketing, menedzsment, közgazdaságtan, szervezés menedzsment • Vizsgáztatás: testnevelő tanárok szigorlatoztatozása anatómia, élettan és edzéselmélet tárgyakból.

Jelenleg 2 egyetemen Coaching szemléletű vezetést és szervezést oktat.

Elsik Pálma

PLB COACH egészségtudomány, sportrekreáció, természetes gyógymódok terapeuta

PTE ETK egészségfejlesztő- sport rekreáció szervező.

Üzletvezető, amatőr futó, amatőr triatlonista, 2 gyermek édesanyja.

Kiterjedt szakmai tudás: anatómia, élettan, táplálkozás tudomány, egészségfejlesztés, természetes gyógymódok (bach-virágterápia, ayurveda, fizioterápiás eszközök alkalmazása).

Halper Emese

IWI Nemzetközi Fitnessiskola alapképzés: fitness-intsruktor.

A mozgás mindig szerves része volt az életemnek. Gyerekként művészitornáztam, úsztam és atletizáltam. A futás csak jóval később, már édesanyaként vált szerelemmé az életemben, ami azóta is tart. 

Tudva, hogy mennyire összetett és felelősségteljes munka a helyes mozgás-tanítás, fontosnak tartom a háttérismeretek megfelelő elsajátítsát. 

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola fitneszinstruktori képzését elvégeztem, ahol több hónapos elméleti és gyakorlati oktatáson vettem részt. 

Ezzel párhuzamosan folyamatos szakmai támogatást kapok Laciéktól az anatómia és a biomechani területén is.

Mindig is szerettem emberekkel dolgozni, öröm számomra végig kísérni egy-egy fejlődési pályát, ès egyúttal folyamatos kihívás is a megfogalmazott célok elérése.’

KIKNEK SZÓL A PLB COACHING?

 • Olyan embereknek, akik értéknek tartják az egészséget. A prevencióban hisznek és az egészségük számukra a jövőbe való befektetés.
 • A fizikai aktivitás iránt elkötelezett embereknek. Olyan embereknek, akiknek az életében már jelen van valamilyen rendszeres sporttevékenység. Van egy választott hobbi sportjuk, amiben céljaik vannak és fontos számukra a teljesítmény.
 • A biztonságos és magas szakmai színvonalú edzést akaró embereknek. Olyan embereknek, akik szeretnének úgy fejlődni, hogy elkerüljék a sérüléseket és preventíven felkészítik a szervezetüket a következő terhelésekre.
 • A siker – és célorientált embereknek. Olyan embereknek, akik törekednek a magukkal szemben támasztott kihívások leküzdésére. Vannak már sikereik az életük különböző területein és keresik az új kihívásokat.
 • A fejlődni vágyó embereknek: Olyan embereknek, akik szeretnének mindig egy picit túllépni a saját határaikon. Szeretnék tovább fejleszteni bizonyos képességeiket, vagy kijavítani az esetleges hibásan rögzült dolgokat.
 • Az stresszt aktív módon csökkenteni akaró embereknek. Olyan embereknek, akik a stressz okozta romboló hatást szeretnék semlegesíteni és magukat szeretnék újraépíteni.
 • A teljesen személyre és célokra szabott edzésprogramot kereső embereknek. Olyan embereknek, akiknek fontos a minőségi és szakszerű edzésmódszer, ami nem csak fejleszt, de regeneráló és sérülésektől óvó technikákat használ.
 • A hovatartozást akaró embereknek. Olyan embereknek, akiknek számít az őket körülvevő környezet. Akiknek fontos, hogy hasonló gondolkodású és értékrendű emberekkel legyenek körülvéve.
 • Akut, vagy krónikus sportsérülésben szenvedő embereknek. Olyan embereknek, akik versenysportot űztek, vagy űznek és sérülést szenvedtek. Szeretnének rehabilitálódni és újra mozogni, vagy terhelhetővé válni a sportban.

Kövessetek be Minket az alábbi Közösségi oldalakon, ahol értesülhettek új bejegyzéseinkről, blogjainkról, receptjeinkről.